Doma Aktualno Ukradel denarnico kar iz žepa hlač

Ukradel denarnico kar iz žepa hlač

V petek je Trboveljčanka policiji naznanila, da ji je neznanec  v trgovskem centru odtujil denarnico. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec iz žepa hlač odtujil žensko denarnico, v kateri je oškodovanka imela 250 evrov v različnih bankovcih. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti so bili v popoldanskem času obveščeni o požaru lesene lope v Potoški vasi v Zagorju. Z zbiranjem obvestil in ogledom je bilo ugotovljeno, da je lastnik v zidanem kaminu, ki se nahaja tik ob leseni lopi, zakuril ogenj za peko mesa, pri tem pa se je kamin razgrel, ogenj se je razplemtel in rahlo ožgal opečno kritino in osmodil nekaj letvic strehe. Latnik je sam začel z gašenjem ognja in ga tudi pogasil pred prihodom gasilcev. Nastalo je za približno 200 evrov materialne škode. Policisti bodo s poročilom obvestili tožilstvo.

V Trbovljah je neznanec v petek zvečer vlomil v hišo. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je neznanec nekje v 24 urah od prijave, v naselju Trbovlje vlomil v hišo, iz notranjosti pa odtujil otroške smuči neznane znamke, stare dve leti, odejo, set starih krožnikov in kozarcev in manjši hladilnik znamke Gorenje. Materialna škoda znaša 450 evrov.

V nočnem času so policisti intervenirali v Kisovcu, kjer je v stanovanju pijani občan razbijal inventar. Ob prihodu policistov na kraj je pijani občan nadaljeval s kršitvijo, ni upošteval ukazov policistov, da preneha, zaradi česar je bilo zoper njega odrejeno pridržanje po Zakonu o prekrših, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Na relaciji Trbovlje – Dobovec je v soboto voznica osebnega avtomobila povozila divjad in pri tem poškodovala vozilo, kjer je nastala materialna škoda v višini 500 evrov. Glede na ugotovljena dejstva, so policisti izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

V jutranjih urah so občani zagorske policiste obvestili o najdeni torbici in mobilnem telefonu, katera sta bila tekom vikenda vrnjena lastnikoma.

V soboto v nočnem času so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru katerega je motil kršitelj z glasno glasbo, pri tem pa še povzroča hrup z razbijanjem kozarcev in kričanjem. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Na prireditvi Zagorska noč je pijani občan kričal na obiskovalce, na varnostnika, katerega kljub njegovi odredbi ni upošteval in še naprej zmerjal, ga žalil in nadaljeval s kršitvijo je bilo zoper njega odrejeno

pridržanje po Zakonu o prekrških. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev Zakon o zasebnem varovanju, Zakona o varstvu javnega reda in miru in Zakona o osebni izkaznici.

V jutranjih urah so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do žaljenja in pretepa med več osebami. Po vseh zbranih obvestilih zoper udeležence sledi plačilni nalog.

Včeraj ponoči so v Hrastniku policisti moškemu zasegli neznano zeleno posušeno rastlino. Sumijo, da gre za prepovedano drogo, zato bo snov poslana na analizo.

V nedeljo so policisti v Zagorju pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, katerega je upravljal brez veljavnega vozniškega dovoljenja, pod vplivom alkohola, poleg tega vozilo ni bilo registrirano. Vozilo so policisti zasegli, izdan mu je bil plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o varnosti cestnega prometa, prav tako pa sledi zoper njega obdolžilni predlog na sodišče.

Print Friendly, PDF & Email