Doma Aktualno Ukradeno vozilo?

Ukradeno vozilo?

Fotografija je simbolična

Zagorski policisti so bili v jutranjem času obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegu. Na enem izmed parkirišč v Zagorju ob Savi je neznani voznik z vozilom trčil v vozilo drugega udeleženca ter po trčenju s kraja odpeljal, ne da bi udeležencu nudil potrebne podatke. Policisti v cilju izsleditve neznanega voznika in vozila še zbirajo potrebna obvestila.

V dopoldanskem času so policisti pri nadzoru prometa zaznali poškodovanje nadstreška gradbiščnega kontejnerja, slednje pa je naznanila tudi odgovorna oseba lastnika objekta. Potrebna obvestila, ki bi razjasnila okoliščine, še raziskujejo.

Prav tako v Zagorju so bili policisti obveščeni, da je pri upravnem postopku v zvezi odjave motornega vozila zaznana zaznamba na motornem vozilu s statusom ukradeno. Vozilo so zasegli in pričeli zbirati obvestila. Obstaja možnost uradno pregonljivega kaznivega dejanja.

Oškodovanec na Izlakah je podal pisno prijavo grožnje. Policisti bodo ugotovitve posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email