Doma Aktualno Ukradli prikolico za prevoz vozil

Ukradli prikolico za prevoz vozil

Včeraj se je v popoldanskem času na Policijski postaji Zagorje ob Savi zglasila občanka ter policistom naznanila sum kaznivega dejanja Poneverbe in neupravičene uporabe tujega premoženja. Policisti so v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja pričeli zbirati obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo in oškodovanki.

V popoldanskem času so bili obveščeni tudi o prometni nesreči I. kategorije in pobegu na parkirišču pri naslovu Izlake 3. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče ter pričeli zbirati obvestila. Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče in morebitne očividce pozivajo, da se zglasijo na Policijski postaji Zagorje ob Savi oziroma pokličejo policiste na 03 56 83 400 ali anonimni telefon 080 1200.

V popoldanskem času so bili prav tako obveščeni o sumu kaznivega dejanja tatvine prikolice za prevoz vozil, ki ga je naznanil oškodovanec. Policisti so v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja pričeli zbirati obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo ter oškodovancu.

Print Friendly, PDF & Email