Doma Aktualno V hišni preiskavi pri Trboveljčanki našli “sumljive” rastline

V hišni preiskavi pri Trboveljčanki našli “sumljive” rastline

Na območju Zasavja so policisti v zadnjih 48 urah poleg rednih nalog obravnavali še:

15.9.2020
– V Trbovljah so policisti na podlagi odredbe pristojnega sodišča opravili hišno preiskavo in pri tem odkrili 5 rastlin. Sumijo, da gre za prepovedano rastlino konopljo. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršiteljico izveden ustrezen prekrškovni postopek.

– V nočnem času je neznanec vlomil v več kleti v stanovanjskem bloku v Trbovljah in iz notranjosti odtujil različne predmete. Policisti nadaljujejo z aktivnostmi za izsleditev storilca in bodo o vseh znanih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

– Prav tako v Trbovljah so večernem času policisti zasegli več paketkov v katerih je bila neznana snov. Policisti so snov poslali na analizo, saj sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po vseh zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno državno
tožilstvo.

14.9.2020
– Policisti so bili obveščeni o sumu kaznivega dejanja nasilja v družini na območju Hrastnika, kjer pa še zbirajo obvestila in bodo o vsem znanih dejstvih obveščali pristojno državno tožilstvo.

– v Hrastniku so obravnavali tudi prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami enega od udeležencev. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email