Doma Aktualno V Hrastniku zasegli sumljivo snov

V Hrastniku zasegli sumljivo snov

Policisti Policijske postaje Zagorje so v torek, 12. 6. 2018, obravnavali prometno nesrečo I. kategorije v Čemšeniku, kjer je voznik tovornega vozila poškodoval del ostrešja stanovanjske hiše, zaradi vožnje po desni strani vozišča. V prometni nesreči je nastalo za okoli 600 evrov materialne škode, vozniku tovornega vozila je bila na kraju izrečena globa zaradi kršitve  določil 37. člena Zakona o pravilih cestnega prometa.

Obravnavali so poškodbo vozila na parkirnem prostoru, ki se je zgodila preko noči na parkirišču v Zagorju ob Savi. Na vozilu je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode, policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Zoper povzročitelja sledi ustrezen ukrep.

Obravnavali so poškodbo laka na vozilu v Zagorju ob Savi, kjer je neznani storilec oškodoval lastnico vozila za okoli 200 evrov. Policisti bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

V torek so obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo, ki je motila sosede. Policisti so kršiteljici izrekli ustrezen ukrep zaradi kršitve 8. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V popoldanskem času so policisti policijske postaje Zagorje obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru v Zagorju ob Savi. Policisti so na kraju ugotovili kršitev 62. člena Zakona o pravilih cestnega prometa in kršitelju izdali plačilni nalog.

Kasneje so zaradi neurja  opravili več intervencij glede prevoznosti ceste na celotnem območju občine Zagorje ob Savi. Nekatere ceste so bile do sanacije s strani služb vzdrževanja tudi začasno zaprte za ves promet.

V torek, 12. 6. 2018, so policisti v Hrastniku petim osebam zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedane droge. Snovi so bile poslane v analizo.

Na policijski postaji Trbovlje so bili policisti, ob 7.00 obveščeni o poškodbi na osebnem vozilu, kateri je bil pravilno na parkirišču, storilec je s kraja nesreče odpeljal.

Ob osmi uri je neznani storilec z vlomom prišel v upravne prostore delovne organizacije, kjer pa ni nič odtujil, za neznancem še zbiramo obvestil.

Print Friendly, PDF & Email