Doma Aktualno V lokalu na tržnici želijo trgovino za oskrbo lokalnega prebivalstva

V lokalu na tržnici želijo trgovino za oskrbo lokalnega prebivalstva

Občina Hrastnik je objavila razpis, preko katerega želi poiskati interesenta za najem poslovnega prostora na Trgu Franca Kozarja. Gre za območje blizu hrastniške tržnice, zato ni čudno, da v razpisni dokumentaciji občina izkazuje interes, da bodoči najemnik sovpada s prodajo na tržnici.

“Nepremičnina je namenjena izvajanju trgovine, ki predstavlja oskrbo lokalnega prebivalstva in se sklada z ostalo ponudbo na bližnji tržnici, “ je navedeno v razpisni dokumentaciji, kjer je zapisano tudi, da poslovni prostori zajemajo dobrih 51 kvadratnih metrov površin in da najnižja izhodiščna cena najemnine znaša 234,05 evrov mesečno (brez stroškov).

Najvišja ponujena cena najema ni garancija za podpis pogodbe!

Zbiranje ponudb, ki poteka do 27. januarja je zavezujoče, javno odpiranje pa bo potekalo 31. januarja. “Merilo za izbor najugodnejšega ponudnika je višina ponujene najemnine, obveznost lastnika, da sklene pogodbo s ponudnikom, ki ponudi najvišjo ceno pa je izključena,” je med drugim zapisano v razpisu, ki so ga objavili na spletni strani hrastniške občine.

Print Friendly, PDF & Email