Doma Aktualno V lokalu kar prižgal cigareto in je ni hotel ugasniti

V lokalu kar prižgal cigareto in je ni hotel ugasniti

Zagorski policisti so v petkovem popoldnevu v času policijske patrulje pri kontroli terena na Regionalni cesti Kisovec – Trojane naletela na razsuto kamenje po vozišču. Policisti so zavarovali kraj in usmerjali promet do prihoda vzdrževalca cest, ki je vozišče očistil.

V soboto so zagorski policisti bili napoteni v trojanski klanec kjer je prišlo do prometne nesreče I. kategorije, pri čemer je voznik osebnega avtomobila trčil v obcestno odbojno ograjo in s kraja odpeljal. Na podlagi opravljenega ogleda kraja prometne nesreče sta bila naknadno voznik in vozilo izsledena na območju Trbovelj. Povzročitelju prometne nesreče bo zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdan plačilni nalog.
Na podlagi obvestila občana so zagorski policisti na območju mesta Zagorje ob Savi intervenirali zaradi glasne glasbe. Na kraju kršitev ni bila ugotovljena, saj si je občan s strani Upravne enote Zagorje pridobil dovoljenje za začasno prekomerno obremenitev s hrupom.

V nedeljskem dopoldnevu so zagorski policisti na parkirišču v Zagorju obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Po izsleditvi izsleditvi voznika zoper njega sledi ustrezen prekrškovni postopek.

Na Policijsko postajo Zagorje ob Savi je občan prinesel 30 evrov, ki jih je našel na bankomatu v Zagorju. Občana, ki je navedeno gotovino pozabil, pozivamo, da lahko le to z ustreznimi dokazili o lastništvu prevzame na Policijski postaji Zagorje.

Zagorski policisti so intervenirali v lokalu na območju Hrastnika, kamor je prišel vinjeni moški in naj bi nadlegoval natakarico v lokalu. Na kraju po vseh zbranih obvestilih ni bilo ugotovljenih elementov prekrška.

Intervenirali so tudi v zasebnem prostoru, kjer je prišlo do spora med družinskimi člani. Kršitelju je bil zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru izdan plačilni nalog.

V petek ob večernem času so bili trboveljski policisti obveščeni o glasni glasbi v gostinskem lokalu. izrečeno je bilo opozorilo.

Trboveljski policisti so bili v nedeljo obveščeni o poškodovanju vozila s strani neznane osebe na parkirišču; nastalo je za približno 500 evrov škode.

Policisti so bili obveščeni o ravnanju občana v gostinskem lokalu, in sicer slednji kljub opozorilom natakarice, ni želel ugasniti cigareta v gostinskem lokalu. Ob prihodu policistov na kraj je le to storil. O kršitvi bodo obveščali drugi pristojni prekrškovni organ.

Trboveljski policisti so bili obveščeni o vlomu v vikend v okolici Trbovelj, od koder je neznanec odtujil več kosov orodja in lastnika oškodoval za okoli 1000 evrov.

Print Friendly, PDF & Email