Doma Aktualno V nekaj urah kar štiri nesreče, ena oseba huje poškodovana

V nekaj urah kar štiri nesreče, ena oseba huje poškodovana

Trboveljski policisti so bili včeraj, okrog 8. ure, obveščeni o tatvini TV sprejemnika iz zdravstvene organizacije.

Včeraj, ob 8.35, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na relaciji Trbovlje-Zagorje, vozniku tovornega avtomobila se je po cesti razsul tovor; cesta je bila zato delno zaprta. Vozniku so napisali plačilni nalog.

Policisti so ustavili voznika osebnega vozila, ki je odklonil strokovni pregled na mamila. Zaradi možnosti, da bo z vožnjo nadaljeval, so ga policisti pridržali.

Okoli 17. ure so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec je iz hodnika stanovanjskega bloka ukradel gorsko kolo znamke Muddyfox Anarchy 200, bele barve.

Traktorist huje poškodovan

Zagorski policisti so na območju Policijske postaje Litija obravnavali prometno nesrečo s
traktorjem in telesnimi poškodbami. 65-letni voznik traktorja je vozil po lokalni cesti Polšnik – Stranski vrh in zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča s traktorjem zdrsel na travnato brežino ter se po približno 10 metrih zaustavil na boku na gozdni poti. Voznik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Trbovlje, kjer je bilo po prvih zbranih obvestilih ugotovljeno, da je dobil hude telesne poškodbe. Vozniku bo naknadno izdan plačilni nalog.

Policisti so na glavni cesti II. reda zavarovali kraj in usmerjali promet do prihoda vzdrževalca ceste, saj je na vozišče padla večja skala.

Policija opozarja

Vse udeležence v prometu policija opozarja, da je zaradi večjih količin padavin še toliko večja verjetnost padanja kamenja in skal s pobočij ob cesti, cesta pa je mokra in spolzka, zato velja prilagoditi hitrost vožnje in biti dodatno previden pri vožnji. V primeru udeležbe v prometni nesreči pa ustrezno zavarovati kraj prometne nesreče in preprečiti ogrožanje sebe in drugih voznikov v prometu.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo II. kategorije, na relaciji Zagorje – Bevško, kjer je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in se ustavil v obcestnem jarku. V prometni nesreči se je voznik lahko telesno poškodoval, nastala je materialna škoda v višini okoli 3000 evrov. Vozniku so izdali plačilni nalog.

V popoldanskem času so policisti na relaciji Kisovec – Zagorje obravnavali tudi prometno nesrečo I. kategorije, v kateri je voznica z vozilom zapeljala v potok Medija. Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je voznica z vozilom zapeljala preblizu desnemu robu vozišča na bankino in na travnato izogibališče ter nato naprej v potok
Medija. Nastala je materialna škoda za okoli 2000 evrov. Voznici so izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email