Doma Aktualno V nesreči poškodovan motorist

V nesreči poškodovan motorist

Fotografija je simbolična.

V naselju Gabrsko v Trbovljah je bil včeraj, okrog 18.45, v prometni nesreči poškodovan motorist.

Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 35-letni motorist vozil iz smeri Podmeje proti Savinjski cesti, v križišču za pokopališče pa se je v tistem trenutku v promet vključeval 71-letni voznik osebnega vozila in zavijal levo v smeri Podmeje. Med voziloma je prišlo do trčenja, pri čemer je motorist po trčenju padel po tleh in obležal. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Trbovlje, po podatkih policije naj bi utrpel lahke telesne poškodbe. V času ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic je bila cesta zaprta.

Gasilci PGE Trbovlje so zavarovali kraj dogodka, z absorbentom posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Trbovlje.

V popoldanskih urah je še neznani storilec izkoristil nepazljivost Trboveljčanke in iz torbice v nakupovalnem vozičku odtujil denarnico z vsebino.

Hrastniški policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom, in sicer je prišlo do oplaženja med dvema tovornima voziloma z vzvratnimi ogledali. V nesreči je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode.

Policisti so bili ob 18.45 obveščeni, da doma razgraja sin. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email