Doma Aktualno V Odelu mnogo priložnosti za zaposlitev

V Odelu mnogo priložnosti za zaposlitev

Odelo je že več kot desetletje cenjen partner in dobavitelj luči v avtomobilski industriji. Njihovi inženirji nenehno razvijajo nove, kompleksne, inovativne izdelke in tehnologije, zahteven dizajn pa povezujejo z več funkcijsko tehniko. Odelove zadnje luči so del najprestižnejših avtomobilov, kot so BMW, Audi in Mercedes, njihova proizvodnja pa poteka na lokaciji v Preboldu, kjer je zaposlenih že okrog 1.500 sodelavcev.

Odelo trening center

Visoka kakovost izdelkov zagotavlja dolgoročno prihodnost in prinaša nove projekte ter nova delovna mesta, zato je strokovnost in usposobljenost zaposlenih v Odelu ključnega pomena. Osnovno uvajalno izobraževanje za vse nove zaposlene v »Odelovem trening centru« je v podjetju že stalnica. Z različnimi programi in izobraževanji pa omogočajo osebni in strokovni razvoj perspektivnim kadrom in tudi vsem ostalim zaposlenim.

V zadnjem času podjetja vse več pozornosti namenjajo programom promocije in krepitve zdravja zaposlenih, ki prinašajo delovnim organizacijam številne koristi. Večja varnost na delovnem mestu, boljše zdravje in dobro počutje zaposlenih ter večja uspešnost podjetja so le nekatere prednosti vlaganj v zdravje. V Odelu ima promocija zdravja posebno mesto, saj svojim zaposlenim poleg brezplačnih športnih aktivnosti, omogočajo tudi udeležbo na tekaških in kolesarskih maratonih, vsako poletje pa imajo na zaposleni na voljo brezplačne vstopnice za bazen. S pestro ponudbo dnevno svežih malic poskrbijo tudi za zdravo prehrano. Ob zavedanju, da je stres vse pogostejši spremljevalec tako službenega kot zasebnega življenja zaposlenim in njihovim družinskim članom nudijo brezplačno psihosocialno pomoč v obliki anonimnega telefonskega svetovanja.

Počitniško in študentsko delo, praksa in prva zaposlitev

V Odelu z veseljem odpirajo vrata mladim kadrom in tako omogočajo dijakom in študentom počitniško delo, opravljanje prakse, prvo zaposlitev in štipendiranje. Letošnje poletje bodo omogočili delo sto dijakom in študentom ter tako zaposlenim omogočili zaslužen oddih in dopust. Pridobivanje dragocenih izkušenj v avtomobilski dobaviteljski industriji, ki vsako leto v Sloveniji zavzema vse pomembnejši delež gospodarstva je vsekakor ena od prednosti zaposlitve v Odelu.

Print Friendly, PDF & Email