Doma Aktualno V okolici mesta vlomil v hišo!

V okolici mesta vlomil v hišo!

Fotografija je simbolična.

Včeraj v dopoldanskem času so policisti zasegli občanu snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. Po znanih rezultatih bo izveden ustrezen ukrep.

Dopoldan so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom v Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 150 evrov materialne škode.

Policisti so včeraj dopoldan intervenirali na območju Trbovelj zaradi kršitve javnega reda in miru, kjer se je občan nedostojno vedel. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

V okolici Hrastnika se je zgodil vlom v hišo. Neznani storilec je pri vlomu odtujil denar in nakit ter s tem lastnika oškodoval za več tisoč evrov.

Zaradi pretepa so posredovali policisti v Hrastniku, kjer sta se sprla občana. Pri tem je eden drugega telesno poškodoval. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba.

Včeraj zvečer so posredovali še zaradi ene kršitve javnega reda in miru na javnem kraju, kjer se je občan nedostojno vedel. Zoper kršitelja sledi hitri postopek.

Policisti so posredovali še zaradi glasne glasbe v Zagorju. Kršitelj je na kraju žalil tudi policiste, izdan mu je bil plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email