Doma Aktualno V Orehovici iskali begunce

V Orehovici iskali begunce

Fotografija je simbolična.

Na Policijski postaji Zagorje se je včeraj zglasil občan in naznanil, da je 24. februarja v Trbovljah izgubil mobilni telefon znamke Hyuawei Honor 8. Policija morebitnega najditelja telefona prosi, naj ga prinese na Policijsko postajo Zagorje ali Trbovlje.

V Zagorju se je popoldan zgodila prometna nesreča I. kategorije. Šlo je za nesrečo z manjšo poškodbo, zato so policisti odstopili od ugotavljanja dejstev in okoliščin ter udeleženkama izdali obvestilo.

Pijan zapeljal iz ceste

Zvečer je na glavni cesti za Savo vozilo povozilo divjad. Policisti so opravili ogled poškodovanega vozila.

Na regionalni cesti so policisti pri nadzoru opazili voznika osebnega avtomobila, ki je poskušal vozilo spraviti iz snega nazaj na vozišče. V policijskem postopku so ugotovili,
da je voznik kazal očitne znake opitosti od alkohola, elektronski indikator alkohola je pokazal rezultat 0.80 mg/l. Vozniku so zato prepovedali nadaljnjo vožnjo in zoper njega vložili obdolžilni predlog. Ker je vozil preblizu desnega roba vozišča in zato zapeljal z njega, so mu izrekli tudi globo in vročili plačilni nalog.

Danes se je v Zagorju zgodila prometna nesreča I. katergorije. Policisti so odstopili od ogleda kraja prometne nesreče in izdali obvestilo.

Namesto beguncev našli državljane Romunije

V Orehovici naj bi ob regionalni cesti občan opazil več beguncev. Na kraju so policisti ugotovili, da gre za državljane Romunije, drugih posebnosti oziroma kršitev ni bilo
ugotovljenih.

Na Podkumu je prišlo do prometne nesreče I. kategorije. Policisti so prometno nesrečo obravnavali ter po vseh zbranih obvestilih ustrezno ukrepali.

Zagorski policist je mladoletnemu občanu  zasegel snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi snovi zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog pristojnemu organu.

V Zagorju je občanka prijavila prometno nesrečo I. kategorije s pobegom, ki se je pripetila v Kisovcu. O prometni nesreči policisti zbirajo obvestila.

Parkiral na mestu za invalide

Policisti so v Kisovcu po anonimni prijavi občana izdali obvestilo o prekršku, saj je bil na parkirnem prostoru za invalide brez ustrezne oznake parkiran osebni avtomobil.

Patrulja je intervenirala v Zgornjem Prhovcu pri Izlakah, saj naj bi imel državljan Turčije težave s tovornim vozilom. Ko so policisti prišli na kraj, prijavitelja ni bilo več na kraju, na povratne telefonske klice se ni odzival. Z zbiranjem informacij policisti nadaljujejo in bodo ustrezno ukrepali.

Print Friendly, PDF & Email