Doma Aktualno V prometni nesreči trije poškodovani

V prometni nesreči trije poškodovani

Na regionalni cesti Izlake – Trojane je včeraj zjutraj na vozišče padlo drevo, zato je bila polovica vozišča zaprta. Zagorski policisti so kraj zavarovali do prihoda upravljalca ceste, ki je oviro odstranil.

V dopoldanskem času so na lokalni cesti za Ravensko vas v bližini Sela pri Zagorju policisti zavarovali kraj, kjer je na vozišče padel kabel Telekoma, ki so ga delavci umaknili z vozišča.

Popoldan se je na Policijsko postajo Zagorje zglasila občanka in naznanila, da je 12. decembra med 12.30 in 12.35 neznani voznik z neznanim vozilom trčil v njen parkiran osebni avtomobil, znamke Audi A1 in s kraja prometne nesreče pobegnil.

Policisti so popoldan, pri kontroli terena ugotovili, da je lokalna cesta Sava – Mošenik poplavljena. Upravljalec ceste je postavil zaporo.

Prijavila udarec in grožnjo

Na Policijsko postajo Zagorje se je zglasil občan in naznanil kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe. Neznani moški naj bi ga 26. novembra v Rogaški Slatini udaril po nosu in ga poškodoval. Policisti so sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja ter njegovo obravnavo odstopili na pristojno policijsko postajo.

Na Policijsko postajo Trbovlje se je zglasil občan in prijavil grožnjo njemu poznane osebe. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Včeraj, ob 18.20, sta v Brodarski ulici v Litiji trčili osebni vozili. Gasilci PGD Litija so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Litija. V nesreči so se poškodovale tri osebe, dve lažje in ena težje.

Print Friendly, PDF & Email