Doma Aktualno V Trbovljah predpremiera spektakla Črni panter

V Trbovljah predpremiera spektakla Črni panter

Foto: DDT

Po uspešni premieri filma Petdeset odtenkov svobode, ki je povsem napolnila trboveljsko kinodvorano, sledi predpremiera spektakla Črni panter.

Predpremiera le v izbranih kinih

Na valentinovo, 14. februarja, si lahko ob 18. uri ogledate film 50 odtenkov svobode, ob 20. uri pa Marvelov spektakel Črni panter.

Črni panter je v kinih na rednem sporedu od 15. februarja; v izbranih kinih, Kolosej, Cineplexx Slovenija, MariBox, Kino Bežigrad in tudi v Kinu Trbovlje pa si ga lahko predpremierno ogledate že dan prej. Vstopnice so že na voljo!

Foto: Andrej Uduč

Marvelov film ČRNI PANTER spremlja T’Challina, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj. V tistem trenutku se pojavi star sovražnik in takrat je kraljevi karakter T’Challina in Črnega panterja postavljen na preizkušnjo, saj se znajde v grozovitem spopadu in ogrožen je tako obstoj Wakande, kot celega sveta. Soočen z izdajo in nevarnostmi, mora mladi kralj zbrati svoje zaveznike in osvoboditi moč Črnega panterja, da bi premagal svoje sovražnike in omogočil varnosti svojemu narodu in njihovemu načinu življenja.

Print Friendly, PDF & Email