Doma Aktualno V Trbovljah še zelo skrivnosti glede poslanskih kandidatov

V Trbovljah še zelo skrivnosti glede poslanskih kandidatov

V Trbovljah se bodo za poslanski stol, nekateri verjetno bolj za poslansko plačo, bojevali naslednji. Nekateri so že javno objavili svojo kandidaturo, drugi še “skrivajo” kandidate. Morda se bo kdo bojeval tudi za ljudi.

Primož Siter

Prav nič ni presenečenje kandidata Primoža Siterja, ki je z močno kampanjo na prejšnjih volitvah prispeval velik del glasov Luki Mesecu.

Po tem, ko se je govorilo, da naj bi za SDS v Trbovljah nastopila dr. Alenka Forte, so to preglasile govorice o kandidaturi Mitje Vozla. Ko smo ga kontaktirali, da bi preverili, nam je napisal, da se moramo za vsa vprašanja glede volitev obrniti na e-naslov lokalnega odbora. Tam pa so sporočili, da evidentacijski postopki še potekajo, skratka, nič nam niso zaupali.

Levici se bo na volitvah najverjetneje pridružil tudi Aleš Gulič, ki pa naj bi kandidiral v Zagorju. “Vsa ta štiri leta sem spremljal delo v državnem zboru in najbolj se je moje prepričanje ujemalo z Levico” je svojo, zaenkrat neuradno, kandidaturo obrazložil Gulič.

Stranki modernega centra (SMC) se bo pridružil umetnik in velik kritik na družabnih omrežjih Jože Ovnik. Dogajanje v naši deželi redno spremlja, pravi in: “nekatere so mi po godu, a teh je bolj malo, no, tiste druge, teh pa noče zmanjkati, pa čakajo na ljudi, ki bodo po junijski volitvah prevzeli usodo države v korist in blagostanje svoje roke.”

Kdo po Šarčev kandidat v Trbovljah nismo uspeli izvedeti. Dokler kandidati niso uradno potrjeni, o imenih ne želijo govoriti.

Skrivnostni so tudi v Desusu, kjer imajo listo kandidatov že sestavljeno, ni pa še potrjena na organih stranke. Imena bodo sporočili 26. aprila, so še dodali.

Je pa znano ime kandidatke SD, Sibile Ložina. Zakaj se je odločila za tak korak, odgovarja: “Iz razloga, ker menim, da lahko dejansko pripomorem in ker se mi zdi prav, da bi se začela zadeve spreminjat. Zasavje potrebuje poslance, ki bodo delali dobro vseh nas.”

In kako bo v Hrastniku?

Hrastnik: Kdo bi sedel na poslanskem stolu?

Print Friendly, PDF & Email