Doma Aktualno V Trbovljah sin napadel očeta

V Trbovljah sin napadel očeta

Policisti so v petek okrog 15. ure v Trbovljah posredovali v sporu med znancema, kjer so kršitelju zaradi drznega vedenja in pozivanja k pretepu izdali globo. Kasneje so morali posredovati še v sporu med očetom in sinom. Sin je namreč očeta fizično napadel, zato so mu policisti izročili globo.

Okrog 16. ure je neznanec na parkirišču poškodoval osebno vozilo in iz kraja nesreče odpeljal. Kasneje so policisti posredovali v trgovini, kjer se je zgodila tatvina, storilko so prijeli in zoper njo sledi kazenska ovadba.

Ob 17. uri so bili policisti obveščeni o sumu nasilja v družini, Zoper storilca sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

Ravno tako so v soboto obravnavali sum kaznivega dejanja nasilja v družini. Tudi v tem primeru zoper storilca sledi kazenska ovadba.

Ob 14. uri so policisti v Trbovljah zaradi več prometnih prekrškov, vožnje pod vplivom alkohola in odklonu strokovnega pregleda za prepovedano drogo kršiteljici zasegli moped in bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslan na sodišče.

V Hrastniku so okoli polnoči posredovali zaradi preglasne glasbe iz stanovanja, kršitelju so izrekli opozorilo.

V Zagorju so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na glavni cesti Zagorje-Trbovlje, kjer je voznik zaradi vožnje po levem smernem vozišču trčil v odbojno ograjo. V prometni nesreči je nastala le materialna škoda. Zaradi kršitve določil 37. člena ZPrCP je bil vozniku izdan plačilni nalog.

Prav tako so v Zagorju bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru zaradi hrupa (glasna glasba) v gostinskem lokalu. Kršitelj je bil opozorjen zaradi kršitve 3. točke 8. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V nedeljo so policisti v Trbovljah posredovali v sporu med občanoma, kjer so kršitelju zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju izdali plačilni nalog. Občan se je tudi nedostojno vedel do policistov in prejel globo.

V dopoldanskem času so v Trbovljah obravnavali kaznivo dejanje v zvezi zlorabe bančne kartice, kjer je neznani storilec oškodoval občana. Po zbranih obvestilih sledi kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Okrog 15. ure so obravnavali sum kaznivega dejanja nasilja v družini. Storilcu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, zoper njega pa sledi tudi kazenska ovadba.

V popoldanskem času so obravnavali prometno nesrečo, kjer je neznani voznik neznanega vozila tekom noči (iz sobote na nedeljo) trčil v objekt in poškodoval fasado ter s kraja odpeljal neznano kam.

v Hrastniku so policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na cesti Hrastnik-Rimske Toplice. Policisti so skladno z določili 4. odstavka 111. člena Zakona o varnosti cestnega prometa odstopili od ogleda prometne nesreče in udeležencema izdali obvestilo.

Danes ponoči, ob 03.55 uri so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Hrastniku. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnico za 750 evrov.

Print Friendly, PDF & Email