Doma Aktualno V Zagorju iščejo direktorja in višjega svetovalca

V Zagorju iščejo direktorja in višjega svetovalca

Občina Zagorje je razpisala dve delovni mesti. Poleg višjega svetovalca za splošne in pravne zadeve, iščejo direktorja občinske uprave.

Župan od svoje desne roke pričakuje najmanj visokošolsko izobrazbo, 7 let delovnih izkušenj, potrebne strokovne izpite in usposabljanja za imenovanje v naziv, strokovni izpit iz upravnega postopka in razna funkcionalna znanja.

Direktor bo vodil občinsko upravo, koordiniral delo javnih uslužbencev in nudil neposredno pomoč županu. Vodil naj bi projektne skupine, opravljal najzahtevnejše naloge in na prvi stopnji tudi vodil in odločal v upravnih postopkih. Razpis za delo tik ob županu je odprt do 4. decembra 2019.

V istem času pa na zagorski občini iščejo tudi višjega svetovalca za splošne in pravne zadeve. Tudi na tem delovnem mestu se pričakuje najmanj visokošolska raven izobrazbe, najmanj 4 leta delovnih izkušenj, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka in usposabljanje za imenovanje v naziv.

Naloge, ki naj bi jih izbranec opravljal so strokovne naloge s področja pravnih zadev, oblikovanje gradiv na področju oddelka, priprava občinskih predpisov

Print Friendly, PDF & Email