Doma Aktualno V Zagorju med prazniki spremenjen režim

V Zagorju med prazniki spremenjen režim

Med prazniki, torej 31. oktobra in 1. novembra, bo spremenjen prometni režim na Vinski cesti proti pokopališču Zagorje.

Uveden bo celodnevni enosmerni promet na relaciji Cvetličarna Lenarčič-pokopališče-Ruardi.

Tokrat so se v Zagorju že drugo leto odločili, da bodo med prvonovembrskimi prazniki spremenili prometni režim pri pokopališču.

Uvoz k pokopališču bo iz smeri regionalne ceste, mimo pokopališča in tamkajšnjega parkirišča, proti Ruardiju, kjer bo postavljena ustrezna prometna signalizacija. Signalizacijo bo postavljala občina skupaj s komunalo, policisti pa bodo skrbeli, da večjih težav ne bo.

Kot nam je še zaupal komandir PP Zagorje bodo makadamski klanec od pokopališča proti Ruardiju asfaltirali in bo zagotovljen nemoten promet po tej poti tudi v primeru poslabšanja vremena.

Raje peš in ne pozabite: prilika dela tatu!

Za tekoč promet bodo skrbeli poleg policistov tud redarji in reditelja Javnega podjetja Komunala Zagorje. Vse obiskovalce pozivamo, da se na pokopališča, tudi na Izlakah, odpravijo peš ali parkirajo na okoliških javnih parkiriščih v bližini teh pokopališč in s tem zmanjšajo frekvenco vozil v neposredni bližini in tako pripomorejo k pretočnosti prometapravi prvi zagorski policist Damjan Gajšek in še doda opozorilo: “Pri tem vse obiskovalce grobov tudi obveščamo, da naj poskrbijo za samozaščitno ravnanje ob zapustitvi vozil in naj na vidnih mestih v vozilu ne puščajo vrednejših predmetov, ki bi lahko nepridiprave spravili v skušnjavo. Prilika dela tatu je pravilo, ki velja tudi v teh primerih.

Print Friendly, PDF & Email