Doma Aktualno V Zagorju na kavo s Toninom

V Zagorju na kavo s Toninom

Danes v Zagorje prihaja Matej Tonin in vabi na kavo vse, ki bi imeli vprašanja, pohvale ali kritiko na srečanje v Gostišču KUM danes ob 16. uri. 

“Slovenija nujno potrebuje razvojni preboj, saj že vse od finančne in gospodarske krize stojimo na mestu” je prepričan Tonin, ki verjamem, da imamo potencial da se uvrstimo med najboljše države na svetu, a če želimo to uresničiti bo, še posebej mladim, potrebno ponuditi kakovostna delovna mesta, znižate davke in zvišati neto plače.

“Le tako bodo podjetni in delavni ljudje videli neko perspektivo”

Tonin je prepričan, da potrebujemo tudi prenovo zdravstvenega in pokojninskega sistema, če želimo priti do primerne zdravstvene oskrbe in pokojnin, od katerih bo v starosti mogoče dostojno živeti. Predsednik Nove Slovenije se bo na srečanju dotaknil tudi problema različne razvitosti slovenskih regij. “V Sloveniji imamo namreč številne regije, in Zasavje je ena izmed njih, ki so še vedno zapostavljene. Najboljši recept za izboljšanje situacije so seveda nove investicije in izboljšanje poslovnega okolja. Imamo pa tudi zakon o skladnem regionalnem razvoju, ki ga bo potrebno bolj dosledno izvajati.”

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

Print Friendly, PDF & Email