Doma Aktualno V Zagorju zasegli prepovedano drogo

V Zagorju zasegli prepovedano drogo

Policisti so na območju Zasavja v zadnjih 24 urah zraven ostalih zadev obravnavali še:

Prijavo poškodovanja inventarja v Trbovljah in s tem povzročitev škode za 300 evrov. Policisti bodo zoper za zdaj neznanega storilca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V popoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča, kjer je 58 – letnik s kolesom trčil v 57 – letnika, ki je bil ravno tako na kolesu. Pri  tem pa sta oba padla po vozišču in se telesno poškodovala.  Bila  sta  oskrbljena  s strani reševalcev in sta po zaenkrat znanih  podatkih  oba dobila lahke telesne poškodbe. Policisti še zbirajo obvestila in bodo po vseh znanih dejstvih izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj popoldne so na območju Hrastnika obravnavali poškodovanje osebnega vozila. Neznani storilec je z dejanjem povzročil za 1000 evrov škode. Policisti bodo zopet zdaj neznanega storilca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Včeraj okoli 13.30 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti med Podkrajem in Radečam. Voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Hrastnika proti Radečam je vozil z neprilagojeno hitrostjo in zato trčil v tovorno vozilo, ki se je pred tem ustavilo ob nasprotnem robu vozišča. V nesreči ni bil nihče poškodovan. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Preko noči so na območju Zagorja ob Savi dvema kršiteljema zasegli snov, za katero se sumijo, da gre za prepovedano drogo konopljo. Snov bodo poslali v analizo in nato zoper oba izvedli ustrezen ukrep.

Danes okoli 4.30 ure je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila v bližini kraja Mlinše. Voznik kombija je vozil iz smeri Vidrge proti Mlinšam in ker ni vozil ob desnem robu vozišča, trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo. Voznik tovornega vozila je poskušal preprečiti trčenje in se zato umikal v desno, kjer je trčil v odbojno ograjo. Tovorno vozilo je obstalo na ograji, tako da je obstajala nevarnost, da se prevrne v jarek. V prometni nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče (prelaganje tovora in odstranjevanje tovornega vozila) je bila cesta zaprta do 11.35 ure.

Print Friendly, PDF & Email