Doma 1+1=2 V Zagorju zgradili mesto prihodnosti!

V Zagorju zgradili mesto prihodnosti!

Dogodivščine se bodo začele v petek, 27. decembra ob 17. uri na mestni ploščadi v Zagorju, kjer bosta na delu Božičkova palčka Bolfenk in Lenko. S prav posebnim aparatom – pridnometrom, bosta izmerila kako pridni ste bili letos.

Poznate Jana iz priljubljene risanke Super krila? Seveda ste že slišali zanj, no tokrat se bo ustavil tudi v Zagorju, in to z Alenko Kolman. Da pa bo ta večer nepozaben, ga bomo zaključili z stand up komedijo Mater bo smešn.

V soboto sledi nadaljevanje ….

Potovanje se bo nadaljevalo v soboto, 28. decembra, prav tako s pričetkom ob 17. uri s peskovno animacijo Zgodb iz peska, nato pa bo “Ribič Pepe šel okrog sveta, ker on skrivnosti pozna”. Ta večer pa bo potovanje zaključila posebna glasbena zasedba – Cherry trio, ki združuje najboljše iz treh svetov.

Nedelja rezervirana za Elzo in Ano

Dobimo se tudi v nedeljo, 29. decembra ob 17. uri. Začeli bomo z melodijami Elle Roš, vzhajajoče pevske zvezde. Obiskali pa nas bosta tudi princesi Elza in Ana, ter njuna prijatelja Krištof in Olaf. Čarovnik Mare Čare pa bo skupaj z nami pričaral, hmmm, mogoče kakšnega puhastega zajčka.

Zagorje vabi: Torej vabljeni vsi od petka, 27. decembra do nedelje, 29. decembra med 17. in 20. uro na mestno ploščad v Zagorje. Vse dni bo dišalo tudi po sladkih palačinkah Vrtca Zagorje.

Občina Zagorje ob Savi in Mladinski center Zagorje vas vabita v mesto prihodnosti, ki so ga zgradile otroške ročice otrok zagorskega vrtca in osnovnih šol.

Print Friendly, PDF & Email