Doma Aktualno VIDEO: Kaj so”obljubili” poslanski kandidati v Zagorju?

VIDEO: Kaj so”obljubili” poslanski kandidati v Zagorju?

Včeraj je 5 poslanskih kandidatov sedlo na “vroče” stole in pred očmi publike v dvorani in vseh, ki so prenos v živo spremljali, odgovarjalo na naša vprašanja.

Vse kandidate smo pozvali tudi k iskanju rešitve za Medijske Toplice. Kaj menite, da so rekli? Več v spodnjem VIDEU

Oba aktualna poslanca Stranke modernega centra sta položila račune za zadnja štiri leta in zagotovila, kaj bo še storjenega, če ostaneta v parlamentu. Marjan Dolinšek bi “pospravil” okostnjake na sodstvu, Vojka Šergan, kandidatka v hrastniškem okraju želi takoj v naslednjem mandatu nadaljevati s padlim rudniškim zakonom.

Zagorjan Primož Jelševar (SLS) je odločno zagovarjal prenovo slovenskega izobraževalnega sistema, prav tako je prepričan, da bi financiranje občin morali korenito spremeniti.

Socialne demokrate je zastopal Tin Kampl, glas mladih, ki verjame, da bo v novem mandatu potrebno spremeniti stanovanjsko politiko, in ko bodo mladi lažji prišli do svojih stanovanj, bodo postali tudi bolj aktivni v družbi.

Goran Domanjko iz Dobre države že leta dela v turizmu, kjer tudi vidi priložnost za uspeh Slovenije. Ne le Bled in Bohinj, imamo tudi Zagorje, je prepričan obenem pa je opozoril še na izgorelost zaposlenih, kar bi spremenil z novimi zakoni.

Smo pa vse kandidate poiskali tudi k iskanju rešitve za Medijske Toplice. Kaj menite, da so rekli?

Print Friendly, PDF & Email