Doma Aktualno VIDEO: Šokantni posnetki prehitevanja “v škarjice”, razbijanje vozil v garažni hiši …

VIDEO: Šokantni posnetki prehitevanja “v škarjice”, razbijanje vozil v garažni hiši …

Ekipa Trboveljčanov snema in objavlja razne videe ponesrečenih poskusov “testiranja” moči vozil in zmožnosti voznikov. Seveda tam, kjer to ne bi smeli, kjer ogrožajo varnost ostalih udeležencev v prometu.

Bralec nas je, šokiran nad tem kar je videl, opozoril objave, ki jih Trboveljčani objavljajo na omrežju Tiktok. Neverjetno, kaj se dandanes dogaja po Trbovljah:

Policijska postaja Trbovlje je bila v zadnjem obdobju s strani občanov obveščena o več primerih kršitev cestno prometnih predpisov in v vseh primerih so se policisti na informacije takoj odzvali, izvemo na Policijski upravi Trbovlje, kjer so bili obveščeni s strani občanov

Tudi o primerih, ki jih najdete v spodnjem videu, so policisti seznanjeni, nam potrdijo: »Zoper dotične voznike smo že večkrat izpeljali ustrezne prekrškovne postopke, zaradi kršitev cestno prometne zakonodaje in v nekaterih primerih tudi povzročitve prometnih nesreč«.

»Cesta ni poligon!«

…odločno nadaljujejo zasavski policisti. »Na območju Policijske uprave Ljubljana opažamo, da se kljub zmanjšanemu prometu zaradi ukrepov, pojavlja vedno več voznikov, ki so prepričani, da so na cesti sami, se ne ozirajo na druge in tako vozijo veliko prehitro, kršijo cestno prometne predpise in nenazadnje jih je tudi veliko konkretno alkoholiziranih.«

Čas epidemije je spremenil življenjski ritem vseh Zemljanov, a ne glede na to, policisti ne bodo popuščali. Tovrstnega objestnega in nespametnega vedenja udeležencev v cestnem prometu ne bodo tolerirali in bodo zoper voznike striktno ukrepali.

NEVERJETNO: Posnetek avta, ki pelje brez voznika čez križišče, na drugi strani pa pretep

Print Friendly, PDF & Email