Doma Aktualno VIDEO: V Trbovljah se je začelo umirjeno, potem pa postalo “zanimivo”

VIDEO: V Trbovljah se je začelo umirjeno, potem pa postalo “zanimivo”

Soočenje Trbovlje volitve dz 2018

Šopek kandidatov za poslance je včeraj v trboveljskem kulturnem hramu predstavil svoj doprinos državi in državljanom. Kaj je tisto, kar lahko volilci pričakujemo od njih? Oglejte si v spodnjem VIDEU!

Soočenje Trbovlje volitve dz 2018

Gregor Kaplan iz Združene levice in sloge je in bo v prvi vrsti odgovoren za slovenske izgnance – teh je po njegovih besedah samo v Trbovljah 140 še živečih.

Primož Siter iz Levice verjame, da je nujno vzpostaviti pravičnejši istem obdavčitve in bolj obdavčiti bogate.

Soočenje Trbovlje volitve dz 2018

Predor Prebold je razlog vstopa Iztoka Hribovška iz Dobre države za vstop v politiko in z aktivnostmi v smeri cestne povezave Trbovlje z “ostalim svetom” bo nadaljeval tudi na državni ravni, če bo le dobil to priložnost.

Kandidatka Slovenske demokratske stranke Alenka Forte odločno zagovarja odpravo čakalnih dob v zdravstvu, kar bo njena prva naloga, če bo “poslana” v parlament.

Soočenje Trbovlje volitve dz 2018

Pravo presenečenje na včerajšnjem soočenju je vsekakor bila izjava kandidata Bojana Kovačiča SNS. Če bo izvoljen za poslanca, bo premislil, ali bo mandat sploh sprejel.

Umetnik Jože Ovnik, ki zastopa barve SMC si želi sprememb predvsem v razmišljanju ljudi, negativizem je kuga sodobnega sveta in treba je začeti gledat pozitivno, potem stvari se bodo obrnile na bolje, verjame.

FOTO:

Print Friendly, PDF & Email