Doma Aktualno Vinjen občan “iskal” pretep

Vinjen občan “iskal” pretep

Včeraj okoli 8. ure je bila policijska uprava Ljubljana obveščena o nesreči pri delu na območju podjetja v Hrastniku. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dogodka ugotovili, da je voznik viličarja pri vzvratni vožnji zapeljal čez nogo voznika tovornega vozila, ki je takrat vzdigoval ponjavo na tovornem vozilu. Zaradi poškodb (zlom gležnja) je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Trbovlje. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Policisti so včeraj obravnavali poškodbo vrat osebnega vozila na parkirnem prostoru pri odpiranju vrat drugega vozila- kršitev 61. člena Zakona o varnosti cestnega prometa. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo in v kolikor bo kršitelj izsleden zoper njega sledi plačilni nalog.

Policisti na območju Zasavja so včeraj obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru v Zagorju ob Savi, kjer je neznani voznik z vozilom poškodoval parkirano vozilo. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo in v kolikor bo kršitelj izsleden zoper njega sledi plačilni nalog.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru med bivšima partnerjema. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper kršiteljco izdali plačilni nalog zaradi kršitve 6. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru, ter obvestili pristojni center za socialno delo.

Včeraj se je zgodila prometna nesreča I. kategorije z materialno škodo v Zagorju ob Savi, zaradi kršitve 56. člena ZPrCP (vključevanje v promet iz neprednostne na prednostno cesto. Kršiteljici izdan plačilni nalog.

Okoli 13. ure so bili zasavski policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju, in sicer je 34-letni kršitelj vinjen vpil in spodbujal k pretepu. Ker se med postopkom policistov ni umiril, mu je bilo odrejeno pridržanje po 109/2 ZP-1. Izdan mu je bil plačilni nalog. Kršitelju je bila tudi zasežena snov – tableta Suboxone, ki je bila poslana v analizo. Po opravljeni analizi sledi prekršovni postopek.

Print Friendly, PDF & Email