Doma Aktualno Vlada danes na obisku v Zasavju

Vlada danes na obisku v Zasavju

Foto: Twitter

V Zasavju so danes na obisku člani vlade, ki si bodo ogledali več podjetij in javnih zavodov ter se srečali z župani.

Cerar si bo ogledal Dewesoft in Katapult, Steklarno in Eti Izlake

V Trbovljah se bo kmalu začel posvet o startupih, na katerem bo imel nagovor tudi premier Miro Cerar. Cerar si bo ogledal tudi podjetje Dewesoft in Podjetniški pospeševalnik Katapult, skupaj z okoljsko ministrico Ireno Majcen in gospodarskim ministrom Zdravkom Počivalškom bo obiskal Steklarno Hrastnik in Eti Izlake.

Minister za javno upravo Boris Koprivnikar se bo srečal z župani v Zagorju, kjer bo potekalo tudi srečanje z načelniki upravnih enot in predstavniki nevladnih organizacij. Notranja ministrica Vesna Györkös Žnidar bo obiskala Policijsko postajo Hrastnik, Počivalšek pa bo poleg posveta v Trbovljah obiskal tudi podjetja Chipolo, Kovit in Forstek.

Klemenčič na sodišču, šolska ministrica na ogledu dolske šole, GESŠ in STPŠ

Vlada RS

Minister za pravosodje Goran Klemenčič bo obiskal Okrajno sodišče v Trbovljah, ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič si bo na Dolu ogledala gradnjo podružnične šole, obiskala bo tudi Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje in Srednjo tehnično in poklicno šolo Trbovlje.

Minister za kulturo Tone Peršak se bo mudil v Delavskem domu Trbovlje, ministrica za razvoj, strateške projekte in kohezijo Alenka Smerkolj bo imela delovno srečanje s hrastniškim županom Miranom Jeričem in direktorico Območne gospodarske zbornice Zasavje Stašo Baloh Plahutnik. Vlada bo obisk zasavske regije sklenila v Zagorju s srečanjem Regionalni razvojni dialog za Zasavje.

Print Friendly, PDF & Email