Doma Aktualno Vlomil v gostinski lokal, se razgledal in odšel

Vlomil v gostinski lokal, se razgledal in odšel

Preko noči je neznanec skozi vrata vlomil v gostinski lokal v Trbovljah, kjer je pregledal notranjost, vendar ni ničesar odtujil. Lastnika je oškodoval za 500 evrov.

Občan v Zagorju je naznanil, da je na parkirnem prostoru za invalide parkirano vozilo. Policisti so na parkirano vozilo izdali obvestilo o prekšku zaradi kršitve 65. člena Zakona o varnosti cestnega prometa.

Policisti so na Izlakah obravnavali prijavo o nesporazumu pri plačilu za opravljeno delo. Z zbranimi obvestili znakov kaznivega dejanja niso zaznali.

V Kisovcu so policisti, po podani prijavi občana, opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari, v katerem je nastalo za okoli 50 evrov materialne škode. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba zoper znanega storilca na pristojno tožilstvo.

V nočnem času so bili policisti anonimno obveščeni o močnem dimu v bližini deponije Unično na območju Hrastnika. Ob prihodu na kraj ognja oziroma dima policisti niso opazili, kršitev ni bila ugotovljena.

V Hrastniku so v nočnem času obravnavali kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, kjer je bilo ugotovljeno, da je osumljenec z rokami večkrat udaril v predel obraza in glave oškodovanca ter mu povzročil telesne poškodbe. Kaznivo dejanje bo odstopljeno pristojni policijski postaji v nadaljnje reševanje.

Hrastniši policisti so dvema osebama zasegli snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Snovi so bile poslane v analizo.

Okoli 13. ure so policisti intervenirali v sporu med sosedoma, ki sta se medsebojno verbalno žalila. Policisti so obema kršiteljema izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email