Doma Aktualno Vlomil v hišo in ukradel zlatnino

Vlomil v hišo in ukradel zlatnino

V ponedeljek je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel zlatnino. Lastnik je oškodovan za 4000 evrov.

V Hrastniku se je zgodila prometna nesreča zaradi izsiljevanja prednosti. Z nesrečo je nastalo 5200 evrov materialne škode. Ena oseba je potrebovala tudi zdravniško pomoč.

Trboveljski policisti so bili včeraj obveščeni o poškodbi inventarja in zabojnikov in ugotovili, da je do sedaj neznani storilec na tržnici poškodoval pet stolic, pred osnovno šolo pa dva zbiralnika odpadkov. Pri tem je nastalo za okoli 500 evrov škode.

V torek, v dopoldanskem času je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ni pa o tem obvestil lastnika ali policijo. Trboveljski policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Pri nakupu glasbenega instrumenta preko spleta je neznanec kupca oškodoval za 870 evrov. Kupec je obvestil policijo o sumu kaznivega dejanja goljufije preko spleta. O vseh informacijah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo. Policija vsem svetuje, da bodite pri nakupih preko interneta posebej pozorni in ne nasedajte lažnim oglasom o prodaji različnega blaga (računalnikov, osebnih vozil in drugih tehničnih predmetov) preko spletnih strani.

Print Friendly, PDF & Email