Doma Aktualno Vlomil v lokal in lastnika oškodoval za 2000 evrov

Vlomil v lokal in lastnika oškodoval za 2000 evrov

Policisti policijske postaje Trbovlje so v petek, 11. januarja v dopoldanskem času obravnavali vlom v gostinski lokal. Neznani storilec je tekom noči za vstop izkoristil poškodovana vrata, na katerih je bilo razbito steklo in je skozi odprtino odprl drsna vrata v notranjosti. Lastniku lokala je odtujil alkoholno pijačo, denar in belo tehniko ter ga s tem oškodoval za 2000 evrov. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

V petek, 11. januarja so bili policisti policijske postaje Hrastnik obveščeni o prometni nesreči s pobegom. V nesreči je nastalo za okoli 300 evrov škode. Prav tako so policisti policijske postaje Zagorje obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V soboto dopoldan so policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na parkirišču na Ulici 1. junija v Trbovljah. Neznani voznik je pri premiku svojega vozila trčil v prtljažnik parkiranega osebnega avtomobila. Lastnico parkiranega vozila je s tem oškodoval za 300 evrov.

V soboto so na policijsko postajo Hrastnik prejeli obvestilo o pretepu v lokalu v Hrastniku. V pretepu je bila ena oseba telesno poškodovana, v zvezi s tem policisti še zbirajo obvestila.

V poznih večernih urah so bili policisti policijske postaje Trbovlje obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v stanovanjskem bloku, s čimer so kršitelji motili ostale stanovalce. Policisti so na kraju kršiteljem izrekli opozorilo in vzpostavili javni red in mir.

V soboto ob 23.30 uri so pri kontroli cestnega prometa v Trbovljah policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega se je po opravljenem preizkusu alkoholiziranosti izkazalo, da vozi pod vplivom alkohola (rezultat je bil 0.97 mg/L). Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog.

Policisti policijske postaje Zagorje so prejeli prijavo tatvine denarnice z vsebino, ki se je zgodila v Ljubljani. Policisti bodo zbrana obvestila posredovali pristojni policijski postaji v Ljubljani. Prav tako so obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanja tuje stvari z razbitjem stekla na vratih izobraževalne ustanove. Policisti bodo z dopisom obvestili tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email