Doma Aktualno Vlomil v prostore društva in pokradel alkohol

Vlomil v prostore društva in pokradel alkohol

Trboveljski policisti so v torek so obravnavali vlom, kjer je neznani storilec vlomil v vrtni lopi in iz ene odtujil kotno brusilko, bencin in udarno kladivo iz druge pa akumulator, baker in medenino. Nastalo je skupno za okoli 350 evrov škode.

Isti dan je nepridiprav vlomil tudi v prostore društva, od koder je odtujil pijačo. Nastalo je za okoli 200 evrov škode.

V torek so zagorski policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer se kršitelj pod vplivom alkohola kljub opozorilom ni umiril, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Včeraj zvečer so v Trbovljah obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer se kršitelj pod vplivom alkohola kljub opozorilom ni umiril, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Prometna nesreča z manjšo materialno škodo se je včeraj zgodila v Kisovcu. Udeleženca sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, zato jima je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Prav tako v Kisovcu so včeraj policisti ugotovili kršitev Uredbe o varstvu pred požari v naravnem okolju, saj za območje celotne države še vedno velja velika požarna ogroženost. Kršitelja, ki sta kurila vejevja sta dobila plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email