Doma Aktualno Vlomilca ujeli pri delu

Vlomilca ujeli pri delu

Hrastniški policisti so bili minuli petek obveščeni o vlomu v avtomat za kavo. Iz njega naj bi neznani storilec odtujil za okoli 50 evrov.

V soboto so ob 13.25 so bili hrastniški policisti obveščeni, da naj bi neznani storilec poškodoval lak na vozilu in lastnika oškodoval za okoli 300 evrov.

Poškodoval se je na delovnem mestu

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o delovni nesreči v podjetju, v kateri se je poškodoval 35-letni delavec. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je delavcu stisnil prst delovni stroj. O dogodku je bil obveščen delovni inšpektor.

V nedeljo ob 19.50 so bili hrastniški policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju. O dogodku še zbirajo obvestila.

Neprimerno se je vedel do reševalcev

Trboveljski policisti so minuli petek opravljali naloge, povezane s prvim šolskim dnevom.

V soboto je v Trbovljah potekalo varovanje nogometne tekme med NK Rudar Trbovlje in NK Zagorje ob Savi. Policisti so pri varovanju zaznali 4 kršitve zaradi uporabe pirotehnike.

V soboto, okrog 18.15 so bili policisti obveščeni o vlomu v objekt v Kešetovem, storilec pa naj bi se še nahajal v njem. Policisti so nemudoma odšli na kraj in v objektu zalotili 35-letnega osumljenca, ki se je policistom aktivno uprl. Osumljenca so obvladali in mu za
nujno potreben čas odvzeli prostost. Eden od policistov je pri tem utrpel lahke telesne poškodbe. Zoper osumljenega bodo podali kazensko ovadbo.

V nedeljo so trboveljski policisti prejeli prijavo, da se občan, ki mu reševalci nudijo
zdravniško pomoč na domu, do njih vede nedostojno. Policisti bodo po vseh
zbranih obvestilih zoper občana ustrezno ukrepali.

Kazen za lažno naznanitev prekrška

Zagorski policisti so bili minuli petek, okrog 19. ure, obveščeni o kršitvi javnega
reda in miru na javnem kraju. Na kraju so policisti ugotovili lažno naznanitev prekrška. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo zvečer, okrog 19.50 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email