Doma Aktualno Vlomilci v frizerski salon ter lovski in planinski dom

Vlomilci v frizerski salon ter lovski in planinski dom

Fotografija je simbolična.

Pretekli konec tedna je bil v Zasavju pester. Na območju Trbovelj je neznani storilec občanu poškodoval lak vozila in mu odtujil vse okrasne kolesne pokrove ter s tem lastnika oškodoval za okrog 1500 evrov, nekdo pa je poskušal vlomiti v frizerski salon. Včeraj se je padalec, ki je letel z Mrzlice v smeri Trbovelj, zapletel v vrhove dreves in obvisel dvajset metrov nad tlemi – rešila ga je Gorska reševalna služba.

Policisti Policijske postaje Zagorje so obravnavali prometno nesrečo na Podvinah, tatvino nafte iz delovnih strojev na območju Izlak, tatvino denarnice v eni od trgovin in vlom v vozilo na območju Litije. Odstranili so tudi kamenje z vozišča, ki je ogrožalo varnost v prometu med Litijo in Zagorjem.

Na hrastniškem koncu je minuli petek nekdo vlomil v lovski dom, iz notranjosti sicer ničesar odtujil, a povzročil škode za okrog 400 evrov. Še istega dne so nekaj ur pozneje obravnavali vlom v planinski dom, kjer pa je storilec odtujil pijače in z dejanjem oškodoval lastnika za okrog 1500 evrov.

Sporočili so še, da sta bili iz garaže ukradeni dve motorni žagi. V soboto se je pripetila prometna nesreča, povročitelj, ki je poškodoval parkirano vozilo, je pobegnil, sinoči pa je malce pred eno uro ponoči bil kršiteljici izdan plačilni nalog, ker se je iz stanovanja slišala (pre)glasna glasba.

Print Friendly, PDF & Email