Doma Aktualno Vlomili v več garaž in pokradli orodje ter stroje

Vlomili v več garaž in pokradli orodje ter stroje

Fotografija je simbolična.

Policisti v Zagorju so bili včeraj obveščeni, da je voznica z osebnim avtomobilom zbila srno. Policisti so po preverjenih pogojih za udeležbo v cestnem prometu voznice in vozila, na kraju odstopili od ogleda prometne nesreče in izdali obvestilo.

Patrulja je v trgovini sprejela pisno prijavo za pregon kaznivega dejanja Tatvine. Policisti zbirajo obvestila o kaznivem dejanju in zoper osumljenko napišejo kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo

Patrulja je bila obveščena o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču. Po izsleditvi povzročitelja nesreče sledi ustrezen ukrep.

Policisti so po obvestilu občana odšli v Kisovec, kjer naj bi domačin kradel in kuril drva. Na kraju, po vseh zbranih obvestilih, policisti niso zaznali elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

Včeraj je patrulja v Zagorju ob Savi urejala promet, kjer je bila delno zaprta cesta, saj je prihajalo do zastojev.

Policisti so moškemu zasegli tablete, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi sledi ustrezen ukrep.

Občan je sporočil, da je v Zagorju ob Savi izgubil črno denarnico.

Patrulja je na Savskem mostu v Zagorju ob Savi zavarovala kraj prometne nesreče. V času, ko je patrulja zavarovala kraj je do njih pristopila občanka in povedala, da je z vozilom povozila vijak, ko je peljala mimo prometne nesreče. Izdano ji je bilo obvestilo o odstopu.

Patrulja je nudila pomoč pri usmerjanju prometa med obravnavo nesreče na območju Litije.

Včeraj zjutraj so bili hrastniški policisti obveščeni, da je bilo vlomljeno v več vrstnih garaž, iz katerih je bilo odnešeno orodje, agregat, ter akumulatorji z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnike za 1.350 evrov, v zvezi s tem policisti zbirajo obvestila.

Print Friendly, PDF & Email