Doma Aktualno Vozilo zapeljalo s ceste

Vozilo zapeljalo s ceste

Fotografija je simbolična.

Danes zjutraj, ob 5.29 je na cesti Litija-Zagorje pred naseljem Spodnji Log vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo. Gasilci PGD Litija so vozilo postavili nazaj na kolesa in cestišče počistili z absorbentom. Poškodovano osebo so reševalci NMP Litija na kraju oskrbeli in prepeljali v bolnišnico, so sporočili na Regijskem centru za obveščanje.

Ob 8.59 je na Cesti Tončke Čeč v Trbovljah zagorelo v dimniški tuljavi. Lastnik je ugasnil ogenj v peči pred prihodom gasilcev Gasilskega zavoda Trbovlje, ki so pregledali dimnik in prezračili prostore.

Naftni madež na Savi

Včeraj ob 18.49 je na Savinjski cesti v Trbovljah zaradi nepravilne menjave jeklenke prišlo do puščanja plina. Gasilci PGE Trbovlje so zaprli jeklenko ter pregledali in prezračili stanovanje.

Ob 14.24 se je na reki Savi v Litiji pojavil naftni madež. Gasilci PGD Litija so pregledali mesto možnega izpusta in ugotovili, da je bil enkratni manjši izliv nafte. Drugega onesnaženja okolja ni bilo.

Včeraj, okrog 1. ure zjuitraj, se je na glavni cesti na relaciji Litija-Zagorje pripetila prometna nesreča s telesnimi poškodbami. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 21-letni voznik osebnega vozila Honda vozil po glavni cesti iz Litije proti Zagorju in pri odcepu za Savo v levem preglednem ovinku izgubil nadzor nad vozilom, pri čemer je vozilo pričelo zanašati in trčilo v brežino. Vozilo se je ob trčenju prevrnilo na streho in se po nekaj metrih drsenja ustavilo na vozišču. Voznik se je lahko telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Trbovlje, potnika v vozilu pa po podatkih policije telesnih poškodb nista utrpela. Pri vozniku ni bila ugotovljena prisotnost alkohola v organizmu. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Več zasegov prepovedane droge

Na območju Hrastnika so včeraj popoldan policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo, zoper kršitelja pa je uveden prekrškovni postopek.

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v v gostinskem lokalu v Zagorju, kjer naj bi se sprla dva občana. Policisti so opravili razgovor z obema, pri tem pa kršitve po Zakonu o varstvu javega reda in miru ni bilo ugotovljene.

V Zagorju so trem občanom zasegli neznane snovi, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Snovi so bile poslane v analizo, zoper kršitelje pa je uveden prekrškovni postopek.

Občan je prijavil kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe. O kaznivem dejanju policisti še zbirajo obvestila, sledi kazenska ovadba za storilca kaznivega dejanja na pristojno državno tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email