Doma Aktualno Vožnja pod vplivom alkohola

Vožnja pod vplivom alkohola

Preko noči je neznanec na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega vozila in z neznanim trdim predmetom poškodoval lak na vozilu ter s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.

Ravno tako je neznanec preko noči na gradbišču v Trbovljah iz gradbenega stroja odtujil pogonsko gorivo, podjetje je oškodoval za 480 evrov.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču. Če bo povzročitelj izsleden, bodo policisti zoper njega ustrezno ukrepali.

Policisti so posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru, kršitelju, ki je udaril občana, je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru (glasna glasba). Na kraju je bilo kršitelju sprva izrečeno opozorilo. Zaradi ponovne napotitve na kraj in zaznave kršitve glasne glasbe je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Policisti so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,77 mg/l). Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in odrejeno pridržanje po 24. členu Zakona o pravilih cestnega prometa. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžili predlog na sodišče.

Print Friendly, PDF & Email