Doma Aktualno Vroča kri se je prelivala po zasavskih lokalih

Vroča kri se je prelivala po zasavskih lokalih

Fotografija je simbolična.

V dopoldanskem času v petek se je na PP Zagorje ob Savi zglasila občanka ter naznanila prometno nesrečo na parkirišču v Kisovcu, ki se je pripetila v času od 9. 7. do 12. 7. 2018. Policisti v cilju izsleditve neznanega voznika in vozila še zbirajo potrebna obvestila.

V jutranjem času na območju Zagorja ob Savi so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo da gre za prepovedano drogo. Snov bo poslana v analizo in v primeru, da se potrdi da gre za prepovedano drogo, bo zoper kršitelja uveden postopek o prekršku z izdajo odločbe o prekršku.

Prav tako zjutraj so policisti območju Zagorja ob Savi pri nadzoru cestnega prometa zaustavili voznico osebnega avtomobila za katero je bilo z napravo ali sredstvom za hitro ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog ugotovljeno, da vozi motorno vozilo pod vplivom prepovedanih drog. Voznici je bil odrejen strokovni pregled, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njo pa vložen obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče v Trbovljah.

Trboveljski policisti so bili v petek okoli 13. ure obveščeni o grožnjah, katere je storilec izrekel oškodovanki. Zoper njega sledi kazenska ovadba.

Petek popoldan so policiste obvestili o sumu kaznivega dejanja zatajitve denarja na bančnem avtomatu v Kisovcu na škodo
občanke. Oškodovanka je s kaznivim dejanjem oškodovana za 370 evrov, policisti pa v cilju preiskave kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu.

Malce čez 18. uro se je v Trbovljah v petek zgodila prometna nesreča, zaradi nepravilne strani in smeri vožnje povzročitelja, ki je bil v prometni nesreči tudi pod vplivom alkohola.

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v križišču pri tržnici v Zagorju ob Savi. Z ogledom kraja prometne nesreče ter zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da se je prometna nesreča pripetila zaradi neupoštevanja določil o prednostni. Policisti za izvedbo prekrškovnega postopka zoper povzročitelja še zbirajo potrebna obvestila.

Na območju Izlak so intervenirali policisti v soboto popoldan, obveščeni so bili o nepravilnem parkiranju motornega vozila, katerega voznik je s parkiranjem na dovozu do stanovanjske hiše onemogočil vključitev v promet drugemu vozilu. Kršitelju je bilo izrečeno ustno opozorilo.

V nočnem času v Kisovcu – policisti so intervenirali v enem izmed gostinskih obratov, kjer je pijan gost žalil natakarico. Policisti so po zbranih obvestilih zoper kršitelja uvedli prekrškovni postopek z izdajo plačilnega naloga.

V jutranjem času na območju Podkuma – policisti so zaustavili voznika osebnega avtomobila za katerega je bilo z elektronskim indikatorjem alkohola ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (1.00 mg/l). Zaradi ugotovljenega prekrška, je bilo vozniku začasno  odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja ter zoper njega vložen obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče v Trbovljah.

V nedeljo zjutraj so policisti Trboveljčanu zasegli deno pokajeno ročno zvit cigareto z neznano posušeno rastlinsko snovjo.

V večernem času na območju Hrastnika so policisti intervenirali v zasebnem prostoru, kjer je kršitelj kršil javni red in mir in se nespodobno vedel do drugih družinskih članov. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelja uveden postopek o prekršku z izdajo plačilnega naloga.

Policisti so v nedeljo popoldan odšli v Kisovec, zaradi sumu kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari, ko je neznani storilec
oškodovancu poškodoval osebni avtomobil. Oškodovanec je zoper neznanega storilca vložil predlog za pregon, vendar je tega tudi istočasno umaknil. Policisti bodo dokumentacijo naznanitve kaznivega dejanja in umika predloga za pregon posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Na območju Izlak so v večernem času policisti so intervenirali v enem izmed gostinskih obratov, kjer je med gosti lokala prišlo do verbalnega spora in prerivanja. Policisti v zvezi interventnega dogodka še zbirajo potrebna obvestila.

Print Friendly, PDF & Email