Doma Aktualno Vrsta vlomov v garaže in počitniške hiše

Vrsta vlomov v garaže in počitniške hiše

Policisti na območju Zasavja so tekom vikenda in včeraj na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

Petek, 19. 6. 2020

– poškodovanje osebnega avtomobila, ki se je zgodilo na območju Velenja. O vseh ugotovljenih okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

– nedostojno vedenje do zdravnika v Zagorju. Zoper kršitelja bodo ustrezno ukrepali.

– v popoldanskem času je neznanec vlomil v poštni nabiralnik v Trbovljah in iz njega odtujil  ključe in daljinski  upravljalnik ter s tem lastnika oškodoval za 400 evrov.

 

Sobota, 20. 6. 2020

–  prometna nesreča z manjšo materialno škodo in pobegom povzročitelja, ki se je zgodila na parkirišču na Mlinšah. Policisti še zbirajo obvestila za pobeglim voznikom in bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

– intervencijo v Zagorju ob Savi, ker je kršitelj pod vplivom alkohola oziroma drugih psihoaktivnih snovi kršil Zakon o varstvu javnega reda in miru. Ker se kljub ukazom policistov ni umiril in prenehal s kršitvami je bilo zoper njega odrejeno pridržanje po 109/2 ZP-1. Zaradi kršitev javnega reda in miru in neupoštevanja ukazov policistov pa mu je bil izdan plačilni nalog.

–  intervenirali so v lokalu v Hrastniku, kjer je pijan moški odrinil po tleh drugega, prav tako se je nedostojno vedel, ter kljub ukazom policistov s kršitvijo ni prenehal. Policisti so kršitelja pridržali in mu izdali plačilni nalog.

–  v Trbovljah se je pripetila prometna nesreča med 53-letnim voznikom osebnega avtomobila  in 51-letno voznico osebnega avtomobila. Po vseh zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

 

Nedelja, 21. 6. 2020

–  v popoldanskem času so bili obveščeni o zaparkiranju garaže v Zagorju ob Savi. Kršitelj je vozilo ob prihodu policistov umaknil, zaradi česar mu je bilo izrečeno opozorilo.

– obravnavali poskus vloma v garažo v Trbovljah. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 10 evrov.

– obveščeni so bili, da naj bi v Trbovljah več oseb pristopilo do mlajše osebe, ter jo podrli na tla. Oseba je lažje poškodovana, policisti v zvezi dogodka še zbirajo obvestila.

–  tekom noči je neznanec v Trbovljah vlomil v garažo in pregledal notranjost, pri tem pa iz ene ni ničesar odtujil, iz druge pa je električno orodje. Škoda znaša okoli 200 evrov.

–  prav tako preko noči je neznanec v Trbovljah vlomil v počitniško hišico in iz notranjosti odtujil alkoholne pijače ter s tem lastnika oškodoval za 50 evrov.

 

Ponedeljek, 22. 6. 2020

– dve prometni nesreči z materialno škodo v Trbovljah. Policisti so izvedli ustrezen ukrep.

– tatvino denarja v Zagorju ob Savi. Policisti še zbirajo obvestila v zvezi dejanja in bodo o vsem obveščali pristojno državno tožilstvo.

–  prometno nesrečo z materialno škodo na Izlakah. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.

Print Friendly, PDF & Email