Doma Aktualno Vrtec na občino, občina na Facebook

Vrtec na občino, občina na Facebook

Jutri bo za hrastniške malčke poseben dan. Spoznali bodo župana, si ogledali njegov kabinet in videli, kako poteka delo na občini. Javnosti pa se bo občina predstavila tudi na novi Facebook strani.

Jutri vrtečani in mediji, občani pa vsak dan

Župan Marko Funkl

“Z jutrišnjim dnem začnemo sistematično komunicirati” pravi Marko Funkl, ki želi, da občina v tem mandatu odpre svoja vrata za vse občane in občanke in jih sproti obvešča o dogajanju v domačem kraju.

Pridružujejo se vsakoletni akciji slovenskih občin in Dnevu odprtih vrat, ko bodo medse sprejeli najmlajše Hrastničane. Jutri pa bo tudi dan, ko bo Občina dobila svoj profil na družbenem omrežju Facebook. Da veliko ljudi do župana pristopa preko družbenih omrežij že sedaj, nam zaupa Funkl, prav zato bodo odprli stran, namenjeno obveščanju občanov in komuniciranju.

“Sicer pa so občani vedno dobrodošli” doda župan, ki skoraj vsak dan v svoji pisarni sprejme kakšnega občana.

S tem dogodkom želijo tudi simbolno začrtati smer delovanja občine v novem mandatu in se približati ljudem, še povedo. Župan bo jutri medse povabil tudi medije, predstavil dva velika projekta lanskega leta – Podružnično šolo Dol in Turistično informacijski center Hrastnik. Kaj vse jih še čaka v naslednjih letih pa bomo izvedeli jutri.

Print Friendly, PDF & Email