Doma Aktualno Vse najboljše, Trbovlje!

Vse najboljše, Trbovlje!

Foto: Franc Milevsek

V Delavskem domu Trbovlje je včeraj, na predvečer občinskega praznika, potekala osrednja slovesnost, na kateri so bila podeljena najvišja priznanja in nagrade občine Trbovlje.

Priznanja in nagrade občine Trbovlje

Častna občanka Trbovelj je postala ravnateljica STPŠ Trbovlje Marjetka Bizjak, Prvojunijsko nagrado je prejela Gasilska zveza Trbovlje, nagrado za najbolj urejeno krajevno skupnost so podelili KS Franc Salamon, nagrado županje pa ekipi SOS šole.

Foto: Franc Milevsek

Ob današnjem občinskem prazniku, 1. juniju, se začenjajo številne prireditve, ki bodo potekale ves junij. Danes, ob 10. uri, je na vrsti okrogla miza ‘Kako dobro poznam naše Trbovlje’ na ploščadi pred Domom upokojencev, ob 15. uri bo v avli DDT potekala razstava arhitekturnih del študentov Fakultete za arhitekturo ‘Šest vidikov prostorskega razvoja Trbovelj.

Tek po ulicah Trbovelj

V novi galeriji DDT bodo ob 19. uri odprli likovno razstavo Kaja, Marjeta, Branko Železnik. Prvič pa pripravljajo tudi ‘Tek po ulicah Trbovelj’, ki se bo začel ob 19. uri.

S Trboveljčani med knjige

Praznovanju trboveljskega občinskega praznika se pridružuje tudi trboveljska knjižnica, ki je danes na ogled ponudila nov knjižnični projekt ‘S Trboveljčani med knjige’.

Vsake tri mesece bodo k sodelovanju povabili Trboveljčana, ki bo sestavil seznam dvajsetih najljubših knjig. Prvi je svoj izbor knjig pripravil Gašper Ovnik.

Print Friendly, PDF & Email