Doma Aktualno Z avtobusom od steklarne do term

Z avtobusom od steklarne do term

Mladi iskalci zaposlitve bodo v mesecu juniju po vsej Sloveniji obiskali potencialne delodajalce.

Začeli v steklarni, zaključili v Rimskih termah

Na štajerskem delu bo avtobus vozil v ponedeljek 18. 6. Najprej se bodo odpravili v Hrastnik 1860, kjer si bodo ogledali samo tovarno, po ogledu pa se bodo lahko udeležili dveh delavnic prva bo na temo zdravja na delovnem mestu, druga pa medgeneracijsko sodelovanje. Po končanih delavnicah bodo organizirani hitri karierni zmenki. Nato pa se bo avtobus odpravil še v Rimske terme.

V želji po zaposlitvenih možnostih bodo mladi pod okriljem Zavoda Nefiks med 18. in 22. junijem organizirali Teden kariernih busov, kjer bodo osebno obiskali različne potencialne delodajalce. Osrednji dogodek bo namenjen spoznavanju delovnih procesov v podjetjih, hitrim kariernim zmenkom in sestanku s pomembnejšimi regijskimi določevalci.

Ekipa aktivnih iskalcev zaposlitve do dopolnjenega 29. leta starosti, bo v okviru Zavoda Nefiks, katerega cilj je pomoč mladim pri iskanju zaposlitve, med 18. in 22. junijem organizirala Teden kariernih busov, s katerimi bodo obiskali različna podjetja na njihovih sedežih. Namen srečanja je spoznavanje delovnih procesov podjetij, prisluhniti nasvetom o iskanju zaposlitve in hitri karierni zmenki, na katerih se bodo mladi osebno predstavili potencialnim delodajalcem.

Več informacij o dogodku si preberite na spletni strani organizatorja http://www.nefiks.si/

 

Print Friendly, PDF & Email