Doma Aktualno Z zlatimi črkami vpisali njihova imena

Z zlatimi črkami vpisali njihova imena

Občina Zagorje ob Savi je zlato knjigo dopolnila z novimi učenci in dijaki, ki so v vseh letih šolanja izkazali odlično znanje. V dobrih štirih desetletjih ali natančneje od leta 1977 pa do 13. junija 2018 je v tej posebni knjigi posebno mesto našlo kar 1678 učencev in učenk osnovnih šol Ivana Skvarče, Toneta Okrogarja, Ivana Kavčiča ter Srednje šole Zagorje. Letos je seznam v knjigi dopolnilo 44 najboljših.

Na svečani slovesnosti v Delavskem domu Zagorje je z zlatimi črkami vpisane mlade nagovoril gostitelj dogodka zagorski župan Matjaž Švagan. Zlatim učencem je čestital, jim zaželel uspešno ter z zlatom posuto življenjsko pot ter jim podelil nagrade.

Na željo učencev je v zaključnem delu prireditve mlade z umnimi mislimi na svojstven način nagovoril eden najpopularnejših slovenskih raperjev Zlatko. Navdušil je s svojim nastopom, življenjskimi sporočili, iskrenostjo in toplino.

Občina Zagorje ob Savi vsem zlatim učencem in učenkam ter zlatim dijakom in dijakinjam želi še mnogo uspešnih zgodb. Naj bo vpis v zlato knjigo spodbuda za izpolnjevanje njihovih zlatih ciljev in sanj.

Print Friendly, PDF & Email