Doma Šport Za Zagorjane poraz ni bil usoden

Za Zagorjane poraz ni bil usoden

dig

V zadnji tekmi prvega dela 3 SKL so člani KK Zagorje izgubili srečanje proti ekipi KK Slovenske Konjice. Kljub temu, poraz ni bil usoden, kajti zmaga Vojnika nad Bistrico je bila dovolj, da je ekipa obstala v 3 SKL ligi.

KK Zagorje : KK Konjice 57:80

KK Zagorje: Ambrož Kajtna 11, Žan Kos 7, Matija Kosin, Urban Vozel, Gaj Krznarič, Martin Kosin 20

KK Konjice: Jan Leskovar 2, Jure Marzidovšek 17, Mihajlo Benič, Andraž Trafela, Staš Grah 11

Večino prvega polčasa smo spremljali izenačeno tekmo, kjer si nobena ekipa ni priigrala večje prednosti. V zadnjih minutah druge četrtine, so gostje po seriji zadetih metov prišli do prednosti 8 točk. Prednost so nato v zadnjih dveh četrtinah še povečali, ter se veselili zmage z rezultatom 57:80.

dig

Kljub porazu je lahko članska ekipa zadovoljna, saj je v premierni sezoni 3. SKL uspela izpolniti cilj, ter si zagotoviti obstanek v ligi po rednem delu. Čeprav je ekipa trepetala do zadnjega kroga, je že med letom pokazala, da si zasluži igranje v 3. ligi. Z izjemo prvih treh ekip na lestvici, se je z vsemi konkurenti kosala enakovredno. Le pomanjkanje športne sreče je bil razlog, da se na koncu ni veselila večjega števila zmag.

Sedaj zaradi šolskih počitnic sledi krajši premor, nato pa nadaljujemo z drugim delom – ligo za razvrstitvijo. V Zagorje ponovno prihajajo ekipe Maribora, Konjic in Nazarje.

Print Friendly, PDF & Email