Doma Aktualno Zagorelo v zabojnikih za smeti

Zagorelo v zabojnikih za smeti

Fotografija je simbolična.

Policisti v Trbovljah so bili v petek obveščeni o požaru dveh zabojnikov, ogenj pa je poškodoval tudi bližnji oglasni pano. Nastalo je za okoli 500 evrov materialne škode.
V  nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah poškodoval steklo zadnje luči parkiranega vozila in s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.

V soboto  se je v  Trbovljah pripetila prometna nesreča, ker 18-letni voznik osebnega avtomobila ni vozil ob desnem robu vozišča, zaradi česar je trčil v 46-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri tem je nastala le materialna škoda, kršitelju pa je bila izrečena globa.
V nočnem času so bili policisti obveščeni, da po glavni cesti Zagorje-Trbovlje hodi neznanec.  Izsleden je bil 38-letni Laščan, ki je hodil po neosvetljenem delu vozišča, pri tem pa ni uporabljal odsevnih teles, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

V soboto, 22. 6. 2019 okoli 1.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, kjer je voznica z osebnim vozilom trčila v ograjo. V prometni nesreči je nastalo za okoli 3.500 evrov materialne škode, voznici je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj nekaj po 23. uri so bili policisti obveščeni o glasni glasbi v Kisovcu. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email