Doma Aktualno Zagorjan presenetil vlomilca

Zagorjan presenetil vlomilca

Fotografija je simbolična.

Zagorski policisti so obravnavali vožnjo voznika osebnega vozila v naravnem okolju in vandalizem. Po zbranih obvestilih zoper kršitelja sledi plačilni nalog zaradi kšitev Zakona o ohranjanju narave in Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V Zagorju se je včeraj zgodil poskus vloma v stanovanje, kje je neznana storilca presenetil stanovalec in sta s kraja zbežala. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Vsi občani, ki bi karkoli vedeli o možnih storilcih vlomov na območju Zasavja, naj se obrnejo na najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na brezplačno številko 113 ali anonimno številko 080 1200.

63-letnica žalila in zmerjala občanko in policiste

Trboveljski policisti so popoldan intervenirali v Trbovljah, kjer je 63-letna občanka razbijala po vratih stanovanja 53-letne občanke in jo zmerjala ter žalila. Med postopkom se je nedostojno vedla tudi do policistov. Zaradi kršitve javnega reda in miru ji je bila izrečena globa.

V večernem času so bili policisti obveščeni, da sumljiv neznanec po stanovanjskem bloku v Trbovljah prodaja nalepke. Izsledili so 43-letnega Ljubljančana in mu izrekli globo.

Print Friendly, PDF & Email