Doma Aktualno Zagorjan prijavil goljufijo preko spleta

Zagorjan prijavil goljufijo preko spleta

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih 24 urah obravnavali še;

PP Zagorje ob Savi

Prijavo občana, da je zgubil denarnico z dokumenti in denarjem, in sicer v okolici Spara v Zagorju ob Savi. Poštenega najditelja pozivajo, da o najdbi obvesti Policijo, osebno ali pokliče na brezplačno številko 113.

Sume kaznivega dejanja Goljufije, pri nakupu preko speta. Vse občane opozarjajo, da ne plačujejo in odpirajo elektronskih sporočil, če ničesar niso naročali oz. prejem domnevnih pošiljk ne pričakujejo ter pošiljatelja elektronskih sporočil ne poznajo. Več na: https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/varnost-na-internetu

Onesnaženje ceste na relaciji Kisovec – Zagorje kjer je bila razlita tekočina. Policisti so voznika vozila, ki mu je izteklo motorno olje izsledili in ustrezno ukrepali.

Prometno nesrečo I. kategorije, zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. Zoper kršitelja je bil izveden ustrezen ukrep.

PP Hrastnik

Sume kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v Zagorju. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za okoli 2.000 evrov. Policisti glede tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Včeraj zvečer so bili policisti obveščeni, da naj bi zagorelo vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je pod pokrovom motorja v vozilo pričelo tleti, vozilo pa ni zagorelo.

Print Friendly, PDF & Email