Doma Aktualno Zagorjani delajo točno to, kar je tudi v Lego kockah!

Zagorjani delajo točno to, kar je tudi v Lego kockah!

Več kot trideset let se že ukvarjajo s predelavo plastike. Najbolj poznani so mizarjem in pohištveni industriji, za katero delajo razne nosilce, noge, profile in najbolj prodajne ABS trakove. Ena izmed najboljših plastik, torej ABS je tudi v Lego kockah. Najdete pa je za okoli 100 kilogramov prav v vsakem avtomobilu. Ste vedeli? In, da imamo to prav v Zasavju?

V Kisovcu poleg izdelkov, ki jih od njih odkupujejo mizarji in obrtniki prodajo zelo veliko plastenjakov. Ne nismo se zatipkali, plastenjaki so rastlinjaki iz plastike, ki jih najdete širom po Sloveniji. V trgovinah Bauhaus in v trgovinah Semenarna Ljubljana ter  v razstavnem prostoru Kum-plast v Kisovcu vam pokažejo vse modele, od najmanjših za le nekaj glav solate do tistih večjih, kjer še v mrzlih zimskih dneh lahko pridelate svežo zelenjavo- radič, motovilec…

Prednost Kumplastovih izdelkov je tudi ta, pojasnjuje komercialistka Tina Prosen, da si lahko vsaka stranka naredi rastlinjak po svoji ideji in meri. Na voljo imajo rezervne dele in tudi, če se strga folija le to lahko menjajo sekcijsko – po domače povedano – le del, kjer se je poškodovala.

Zaradi nižje cene se vrtičkarji pogosto odločijo, da bodo kupili le komponente in si svoj rastlinjak sestavili sami. Pa v Kisovcu niso pozabili niti na tiste, ki vrta nimajo, le balkon. Izdelujejo balkonska stojala, torej vrt v malem. Tudi tega prilagodijo meram vašega balkona, in brez koščka zemlje postanete ponosni lastnik domače solate, začimbnic in še česa.

Z nekaj kliki do njihovih izdelkov!

Poleg razstavnega salona so njihovi izdelki dostopni in na ogled na spletu, kjer jih lahko tudi naročite. Ali pa enostavno pokličete. Za nakupe nad 100 evrov je tudi dostava brezplačna.

Prosenova, ki nas popelje skozi njihov prodajni program nas preseneti tudi z novico, da prodajajo tudi talne vinilne obloge. Imitacije lesa, kamna in tkanine v 24 različnih dekorjih. Njihova prednost pa, da so eni najcenejših, imajo dovolj zalog tudi za večje objekte in ponudijo vam lahko svoje izvajalce.

Print Friendly, PDF & Email