Doma Aktualno Zagorjanu ponoči ukradli avto

Zagorjanu ponoči ukradli avto

Fotografija je simbolična.

Policisti so bili danes zjutraj obveščeni o tatvini osebnega avtomobila na območju Zagorja. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je neznani storilec od popoldanskega časa 16. novembra do jutranjih ur 17. novembra s parkirišča v Zagorju odtujil osebni avtomobil znamke Renault clio (diesel), kovinsko sive barve, letnik 2014, registrskih številk LJ NB-484.

Policisti pozivajo vse občane, ki imajo kakršne koli informacije, ki bi lahko pripomogle k
izsleditvi odtujenega vozila, da o tem obvestijo Policijsko postajo Zagorje na tel. št. 03 56 83 400 ali se zglasijo na Policijsko postajo Zagorje, interventno 113 ali anonimni telefon 080 – 1200.

Hrastniški policisti so danes ob 00.05 občanu zasegli posušeno snov zeleno rjave barve, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Dobili so ga, ko je prehiteval v ‘škarje’

Trboveljski policisti so bili včeraj okoli 14. ure obveščeni o vozniku, ki je prehiteval drugo vozilo preko neprekinjene črte in v nepregleden ovinek v ‘škarje’ . Voznik so ustavili in mu izdali plačilni nalog.

Včeraj dopoldan se je v Zagorju zgodila prometna nesreča I. kategorije s pobegom na parkirnem prostoru. Policisti so ugotovili, da je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkirano vozilo oškodovanca in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke. Na
vozilu je nastala poškodba na sprednjem desnem žarometu in blatniku, materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 100 evrov.

Popoldan se je na policijsko postajo Zagorje zglasil občan in naznanil, da je v Kotredežu v gozdu izgubil etui, v katerem je imel kontaktne ključe osebnega avtomobila Renault Megane in bančno kartico.

 

Print Friendly, PDF & Email