Doma Aktualno Zagorjanu zasegli 350 gramov

Zagorjanu zasegli 350 gramov

Foto: PP Zagorje

Med vikendom so na bankomatu v Kisovcu našli denar in policija lastnika poziva naj se zglasi na PP Zagorje.

Neznani pes je v Zagorju pritekel do drugega psa in ga ugriznil. Oškodovanka je dogodek prijavila policiji, lastnica psa, ki je ugriznil, pa je psa s kraja odpeljala. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti uvedli prekrškovni postopek z odločbo.

Neznani storilec je v Kisovcu poškodoval domofon stanovanjskega bloka. Policisti bodo zoper osumljenca, po vseh zbranih informacijah, podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V zagorskem gostinskem lokalu so ukrepali policisti zaradi preglasne glasbe. Izvedli so ustrezen ukrep.

Čemšenik je zaznamovala prometna nesreča s smrtnim izidom, kjer je voznik traktorja na kraju podlegel poškodbam. Vzrok prometne nesreče je bila vožnja preblizu desnega roba in prevrnitev traktorja preko podpornega zidu.

Tekom vikenda so policisti obravnavali tudi prometno nesrečo z lažjimi poškodbami na regionalni cesti Zagorje – Bevško. Kršitelju je bil zaradi nepravilnega prehitevanja izdan plačilni nalog.

Policisti so izdali plačilni nalog v Zagorju zaradi kršitev javnega reda in miru.

Prav tako v Zagorju so policisti zasegli okoli 350 gramov snovi, najverjetneje gre za konopljo. Zoper storilca bodo po zbranih dokazih podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

V Trbovljah in Zagorju so v policijski kroniki za minuli vikend zabeležili prometni nesreči s pobegom na parkirišču.

Neznanec je poškodoval okna in vrata v Hrastniku ter lastnika oškodoval za 200 evrov. Zoper njega bo podana kazenska ovadba, poročajo policisti.

Nekdo je ukradel registrske tablice. Lastnica osebnega vozila je tako oškodovana za okoli 20 evrov, zoper storilca, če ga najdejo, pa bo podana kazenska ovadba.

 

 

Print Friendly, PDF & Email