Doma Aktualno Zagorje odšteva in Bizovičar, Jelena Rozga, Magnifico in drugi tudi!

Zagorje odšteva in Bizovičar, Jelena Rozga, Magnifico in drugi tudi!

ZAGORJE ODŠTEVA.
PRAZNIK ZAGORJA JE PRED VRATI.

Tudi v letošnjih poletnih mesecih bo v Zagorju vse tja do konca septembra še kako živahno. Občina Zagorje je v sodelovanju z javnimi zavodi in številnimi društvi pripravila bogat program prireditev za vse generacije in okuse. Več najdete na spletni strani občine, kjer je objavljen celoten program prireditev.

Osrednji dogodki pa so, kot vedno, slavnostna seja s podelitvijo občinskih priznanj, ki bo v četrtek 1. avgusta zvečer. Gost večera bo Lado Bizovičar v družbi znanih zagorskih glasbenih ustvarjalcev. Za tem pa sledijo veliki dogodki na prostem: NOČ PRED NOČJO, TEK PO ZAGORSKI DOLINI, KOLESARSKI VZPON in ZAGORSKA NOČ.

Vse je nared, držimo le še pesti za lepo vremo.

v petek, NOČ PRED NOČJO: Z vami bosta sveža zvezda Slovenije in Dalmacije Luka Basi in dalmatinska osvajalka moških src Jelena Rozga.

Začetek SOBOTE je rezerviran za kolesarje, pohodnike in tekače, večer pa za vse zabave željne obiskovalce.

ZAGORSKO NOČ bodo ob 19.30 na odru pri tržnici načeli doma ter širom Slovenije poznani Igor in zlati zvoki, zatem pa se bodo obiskovalci še dolgo v noč lahko zavrteli ob zvokih skupine Zaka’ pa ne.

Ob 21.00 bo publiko ob velikem odru pri gasilskem domu ogrela Aktualova Galama. Še prej bodo prvič pred tako velikim občinstvom zaigrali mladi člani glasbene skupine Neutral. Nadaljujemo z legendarnimi domačini ORLEKi, ki letos praznujejo 30 let glasbene poti. Na vrhuncu večera pa bo oder zavzel eden in edini, težko pričakovani Magnifico, ki je vajenih odrov vseh vrst in ne potrebuje posebne napovedi. Za piko na i in vse do konca noči pa bo oder znova zavzela ekipa Aktualove Galame.

Print Friendly, PDF & Email