Že drugič je uspelo Gostilni Ribnik priti med izbor najboljših slovenskih gostiln, ki v Tednu restavracij obiskovalcem ponudijo prestižno kulinariko po enotni ceni 17 evrov.
Menije Chefa Aljoša Kukovice bodo stregli v tednu od 13. do 22. oktobra.
Čudovit ambient, obkrožen s steklom, ki omogoča pogled na zagorski ribnik poleti in pozimi, ko je prekrit z ledom.
Vodja lokala, ki vas pričaka že pri vratih, Katja Pikelj, poskrbi, da je vsem gostom pri njih lepo, udobno in da se počutijo domače. Živahna Zasavka s svojo ekipo prisega na lokalno in velik del hrane prihaja od lokalnih proizvajalcev.
Rezervacija je obvezna – +386 (0)30 225 929, rezervacije@gostilnaribnik.si
Sicer pa, prepričajte se sami. V tednu restavracij v Gostilni Ribnik ponujajo:
Mesni meni
Porova juha v čebulni kruhovi skodelici
Telečja saltimbocca (telečji hrbet s pršutom in žajbljevo omako), popečena polenta z bučkami
Kostanjev mignon z vanilijevim sladoledom, bučnim oljem in semeni
Ribji meni
Hišni njoki z ribjim brodetom
Kovačev file na posteljici tartufovega pireja s šparglji in popečenim češnjevcem
Domači ravioli s skuto, orehi in pečenim jabolkom
Prispevek je oglasno sporočilo.